Afdrukken

 

De inhoud van deze website is samengesteld door Prof. dr. A.J.P.M Smout; Prof.dr. A.J. Bredenoord (MDL- artsen) en Prof. dr. M.P. Schijven; chirurg. 

 

André Smout Arjan Bredenoord Marlies Schijven
Prof. dr. A.J.P.M Smout Prof. dr. A.J. Bredenoord Prof. dr. M.P. Schijven

 

Zij zijn allen werkzaam op de gecombineerde polikliniek voor motoriekstoornissen van slokdarm en maag, Motiliteit-Chirurgie (MOT-CHIR) van het AMC te Amsterdam. De MOT-CHIR polikliniek is uniek in zijn soort, en is de grootste academische polikliniek gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van de refluxziekte in Nederland.


Op deze polikliniek, waar nauw wordt samengewerkt met het functielaboratorium MDL (maag- darm- leverziekten), is ruime expertise in de behandeling van de refluxziekte. Over iedere patiënt wordt multidisciplinair overlegd. Afhankelijk van de patiënt en na aanvullende metingen wordt een chirurgische of een medicamenteuze behandeling voorgesteld. Juist door deze zeer zorgvuldige, multidisciplinaire benadering van de patiënt met zuurbranden -en andere motoriekstoornissen van maag en slokdarm- kan voor iedere patiënt de optimale, individuele behandeling gekozen worden. 

 

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u zich, met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist, aanmelden op de MOT-CHIR poli van het AMC te Amsterdam (of uw huisarts vragen dit te doen). De polikliniek is ook telefonisch bereikbaar, op maandag t/m vrijdag van 09.00-16.00 via het telefoonnummer: 020-5662714.

Voor contact: stuurt u ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.* een email, of bezoek de website van het AMC.

 

*Let op: Patiëntgebonden informatie of behandelingsadviezen kunnen / mogen wij via dit emailadres niet geven. Ook een afspraak op de MOT-CHIR polikliniek van het AMC kan niet via deze website of bovenstaand emailadres worden gemaakt.