Reply: NA DE OPERATIE MISSELIJK

NOTE: You are posting the message as a 'Guest', you can not edit the message or delete it
Please Inloggen or Registreren to skip this step.
X

Topic History of: NA DE OPERATIE MISSELIJK

Toon max. de laatste 6 berichten - (Laatste bericht eerst)

  • Claudia
1 jaar 5 maanden geleden
NA DE OPERATIE MISSELIJK

Hoi,
ik ben niet misselijk wel als ik eiwitten gegeten heb, maar ik heb nog wel last van slikproblemen

  • Annemieke
8 jaren 10 maanden geleden
NA DE OPERATIE MISSELIJK

Ik ben 10 april geopereerd ook in Amersfoort.
Ik ben 's avonds en 's morgens bij het wakker worden ook misselijk. Ik neem daarvoor nu 's avonds metoclopramide. Hierdoor is de misselijkheid weg. Ik hoop wel dat ik dit binnenkort niet meer nodig heb.
Ik hoop dat dit bij jou ook helpt.

groetjes
Annemieke

  • twan
9 jaren 4 uren geleden
NA DE OPERATIE MISSELIJK

Ik ben na diverse jaren klachten te hebben gehad in Amersfoort geopereerd in 2013 aan het middenrif. Dit met een kijkoperatie. De operatie is technisch naar mijn weten prima geslaagd echter nu na 1,5 jaar heb ik veelvuldig de klacht van zeer misselijk wakker worden. Altijd is dat in e ochtend met een hol gevoel in de buik en heftige misselijkheid zonder braken. Vaak trekt het gedurende de dag weg, maar de volgende dag is het er weer. Het lijkt wel of het wordt geactiveerd door iets. Allergie kan ik niet herkennen, voedselklachten ook niet, intolerantie ook niet.
Mijn vraagt is kan dit een overblijfsel zijn van de middenrifoperatie? Hebben meer mensen hier probleem mee of eenzelfde probleem na de operatie? De klachten van het voedsel wat omhoog komt is weg evenals wat hartkloppingen maar wat ik ervoor terug kreeg is niet echt om blij van te worden. Tenminste als de operatie daar debet aan is. We twijfelen ook nog of het toch nog terugvloeiend maagzuur is maar maagzuurremmers houden de misselijkheid niet tegen en ook de domperidon niet.
Heeft iemand ervaring met dit soort resultaat?

Tijd voor maken pagina: 0.112 seconden
Gemaakt door Kunena