Reply: Hart onder de riem als de OK nog moet gebeuren!

NOTE: You are posting the message as a 'Guest', you can not edit the message or delete it
Please Inloggen or Registreren to skip this step.
X

Topic History of: Hart onder de riem als de OK nog moet gebeuren!

Toon max. de laatste 6 berichten - (Laatste bericht eerst)

  • Patricia
8 maanden 3 weken geleden
Hart onder de riem als de OK nog moet gebeuren!

Ik heb een barett oorzaak maagzuur vandaag maagonderzoek mijn derde vandejare. De prof sprook mij aan om een opratie te laten uitvoeren om het zuur te laten ophouden . Inderdaad sprak hij ook van het boeren alsook dat te nauw kan zijn nu zit ik dik in overweging

  • Marina
1 jaar 1 maand geleden
Hart onder de riem als de OK nog moet gebeuren!

Dank voor je duidelijke uitleg !
Sinds wanneer staat dit op deze site?
Gaat het nog steeds goed met je?

  • Anonymous
1 jaar 8 maanden geleden
Hart onder de riem als de OK nog moet gebeuren!

Hi mariska hoelang moest je revalideren, na de operatie?

Gr Hugo

  • Maurice simoens Simoens
2 jaren 4 maanden geleden
Hart onder de riem als de OK nog moet gebeuren!

Beste,het gebeurt regelmatig ik eet en mijn klimaardt mijn ik tojdenss eten gestoord door mijn eten pompend naar boven komt soms dat ik moet licht moet overgeven,dan ben ik ganse dag gestoord,waar zou het beter zijn in gewoon inlichten bij ziekenhuis roeselare of ziekenhiis az in brugge

  • Karin Drent
7 jaren 3 weken geleden
Hart onder de riem als de OK nog moet gebeuren!

Hoi Mariska,

Mag ik een vraag aan jou stellen? Hoe ben je aan refluxziekte gekomen. Enig idee waar het door komt?

  • Roxane
8 jaren 8 maanden geleden
Hart onder de riem als de OK nog moet gebeuren!

Bijna 12 jaar geleden werd bij de reflux-ziekte geconstateerd. ik had al mijn hele leven last van veel overgeven en maagzuur. Ik heb toen meerdere onderzoeken gehad in het VU Amsterdam. In eerste instantie werd direct gezegd dat ik geopereerd zou moeten worden. Toen ik voor de laatste controles kwam is de operatie afgezegd. Ik zou het ook met medicijnen afkunnen. Toen slikte ik 1xdaags omeprazol 40mg en 4x daags domperidon 10mg. Dat ging goed. De domperidon mocht ik snel afbouwen tot ik alleen nog de omeprazol hoefde te slikken.

Dit is al die tijd goed gegaan. Tot afgelopen jaar. Ik kreeg steeds vaker last van teruglopende maaginhoud, misselijkheid en hevige pijn bij de borst. Nu heb ik een hele fijne huisarts die niet meteen drastische maatregelen neemt. Ik heb nu een aantal verschillende medicijnen geprobeerd en ben inmiddels weer begonnen met de domperidon om de misselijkheid een beetje weg te nemen. Helaas gaat die niet helemaal weg.

Ook de nachten zijn voor mij zwaar. in de ochtend wordt ik wakker met een keel die op ontploffen staat. Echt pijnlijk. En overdag heb ik de hele dag een soort van prop en graatje in mijn keel waardoor ik aan het hoesten ben. Maar dat maakt het uiteindelijk weer erger waardoor ik moet overgeven. Op dit moment voel ik me gewoon beroerd en ben ik heel erg moe.

Ik heb volgende week weer een afspraak met mijn huisarts. Ik hoop dat ze me nu wil doorsturen naar het ziekenhuis. Liever niet naar de VU omdat daar toen het een en anders mis is gegaan.

Graag wordt ik nu wel geopereerd omdat het nu mijn dagelijks leven gaat beïnvloeden. Dat heb ik in de afgelopen twaalf jaar nog niet gehad.

Ik begrijp dat het nodig is om een gezond BMI te hebben. Mijn BMI is iets aan de hoge kant dus daar moet ik dan maar even hard aan gaan werken. Ik heb al een aantal jaar een beetje last van een te hoog BMI maar niet heel ernstig dus ik denk niet dat dit veel te maken heeft met de klachten die ik nu heb.

Verder ik eet en leef ik heel gezond. Veel groente en fruit, ik rook niet, ik drink geen alcohol, eet geen zure en pittige dingen, ik fiets graag maar ik zou wel iets meer moeten bewegen.

We zien het wel.

Tijd voor maken pagina: 0.036 seconden
Gemaakt door Kunena